Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (4.23 secunde)
Doctorul Rodica Bontas, actualul conducator al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), estima ca numai pentru decontarea medicamentelor compensate eliberate de farmaciile botosanene ar fi nevoie, in fiecare luna, de 18 miliarde de lei vechi.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
"ßi acum sunt interzise scurgerile de informatii, dar parerea mea este ca trebuie prevazut ca acestea sa imbrace un caracter penal pentru ca se creeaza presiuni morale", a declarat senatorul UDMR.
Vicepresedintele democrat Radu Berceanu i-a amenintat cu dosare penale pe directorii care au folosit institutiile pentru sustinerea PSD in campania electorala.
Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, a anuntat ieri in Plenul Senatului ca partidul sau va depune astazi un denunt penal, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, impotriva “cetateanului Traian Basescu“.
Procurorii anticoruptie au recuperat pagube de 500 de milioane de euro Presedintele Traian Basescu a prezidat ieri sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, Ioan Amarie, a prezentat Raportul de activitate al PNA pe anul 2004, precum si propuneri pentru perfectionarea cadrului legislativ al institutiei, greutatile pe care le intimpina procurorii in desfasurarea anchetelor si tendintele pe 2005.
Eu sper ca Ministerul Justitiei sa faca posibil ca situatia din penitenciare, cea reala, sa fie cunoscuta, pentru ca sunt oameni condamnati care sunt in inchisori si executa pedepse de un numar de ani, dar nu sunt condamnati la moarte.
Senatorii PRM au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Superioare a Parlamentului o propunere legislativa pentru completarea Codului Penal.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Nu a adus nici un beneficiu tarii si poporului sau in nici una dintre demnitatile in care a fost numit sau ales :
In realitate, acest referendum ne ofera suficiente date pentru o analiza obiectiva, din care toata lumea ar avea cate ceva de invatat. ... PRIMUL CARE A PIERDUT A FOST LIVIU DRAGNEA In mod cert, Liviu Dragnea este principalul perdant de dupa acest referendum.
Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost pus sub acuzare intr-un nou dosar penal. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Presedintele proaspetei infiintate comisii parlamentare de ancheta a acivitatii presedintelui, liderul PC Dan Voiculescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca menirea acestei comisii este de a cauta fapte noi de incalcare a Constitutiei (si nu numai) din partea presedintelui si nicidecum de a le verifica pe cele deja semnalate in materialul PSD.
Democratii sint dispusi sa renunte la actiunea in Contencios indreptata impotriva unei hotariri a Consiliului Judetului. Acest lucru s-ar putea intimpla doar in urma unei discutii purtate intre toti liderii politici din oras.
Este cel de-al treilea demers facut de Funar in legatura cu semnaturile de pe motiunea de cenzura a PD, dupa denuntul inaintat la Parchet si sesizarea depusa la Senat Funar a acuzat-o pe Kovesi ca raspunde la comanda politica, iar pentru infractiunile savarsite in cazul motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" ea a tergiversat inceperea cercetarilor penale, "urmarind sa fie compromisa imaginea Parlamentului Romaniei si, totodata, ca motiunea sa-si produca efectele".
"Ii cer presedintelui Basescu ca, de urgenta, sa-i demita pe cei doi, iar domnul Tulus sa fie anchetat penal, asa cum rezulta ca merita din raportul prezentat de CSM", a spus Calimente.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat ca a sesizat, vineri, printr-o cerere oficiala, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cu privire la alegerile pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
google-analytics.com